Twinkle, twinkle little whore - Del 1

Dette er den første delen i historien min, og dette er en vanlig Justin Bieber historieblogg, bortsett fra faktumet at jeg skriver den for dere som lengter litt om litt mer perverse og dirtye deler. 

Det blir ganske detaljert under de seksuelle delene, og hvis du ikke tåler det, bør du ikke lese bloggen. :-)

Håper dere liker det!

 

 

Du er 16 år gammel, navnet ditt er DN og du jobber som modell. Du bor derfor også for deg selv i en fin stor leilighet med utsikt over LA. Du tjener altså veldig godt på å være modell siden du er veldig etterlyst. Foreldrene dine har du overhode ikke kontakt med og du har ikke sett dem på to år. Du har bil og sånn sett alt du trenger.

 

-Ja, det skulle du vel ønske. Sa du og himlet med øynene selv om du visste at Steph ikke kunne se deg igjennom telefonen. Du ristet forsiktig den nesten nedrøykte sigaretten din mot askebegeret og lo litt.

-Jo, kom igjen, det blir ikke gøy uten deg! Protesterte Stephanie i andre enden av telefonen. Hun var din beste venn og ville nå dra deg med på enda en fest. Dere hadde vært bestevenner så lenge du kunne huske, og hun var som din andre halvdel nesten.

-Jeg er helt død etter i går, jeg har faen meg festet hver dag i det siste din tulling. Sa du og klødde deg litt på det bare låret ditt. Du satt altså her på kjøkkendisken med en eller annen hvit stor skjorte som en fyr hadde glemt hos deg for lenge siden, stringtruse, en sigarett i hånden, null sminke, håret i en dott og tidenes hangover. 

-PLIIIS! Tryglet hun, - dette blir liksom tidenes beste! La hun til. 

-Uff okei, da. Mumlet du, -men du får faen ikke dra meg med på noe mer denne uken! Du kunne høre den trillende latteren hennes i andre enden.

-YES! Kommer bort til deg i åtte-tiden, så gjør vi oss klar! Sa hun lystig og la på.

Flotte greier, da var det fest igjen, fylla, pulings og hangover dagen etterpå. 

 

-Er du klar for å feste som faen? Brølte en oppspilt Stephanie da hun svingte seg inn døren din og smalt den igjen. Du lo litt, - Jeg er vel det da.

-Goddamnit, girl, du ser ut som du er skutt. Sa hun og studerte deg.

-Takk. Sa du og kremtet samtidig som du la fra deg hårføneren som du nettopp hadde brukt til å føne håret ditt etter dusjen.

-Okei, rett eller krøll håret ditt eller whatever så sminker vi oss din sjøku. Du himlet med øynene og lo.

Stephanie dro deg med ut på rommet ditt og prøvde å hjelpe deg med å finne en kjole, og etter evigheter med leiting og diskusjoner kom dere fram til en. 

-Du ser jo faen meg ut som tidenes hore. Sa hun og lo.

-Just the way I like it. Fniste du og Stephanie slo deg på rumpa, - that ass. Sa hun teit.

Dere hadde fått på dere kjolene, rettet det lange håret dere begge hadde og løp ut for å sminke dere.// ditt antrekk// Stephanie sitt antrekk

-Vi kjører sexy smokey eyes! Sa du og gliste. Du hadde kommet mer i humør nå, og var mer oppspilt og gledet deg til å feste.

Dere hadde stått lenge og sminket dere med bronzepudder og smokey eyes. Kanskje litt i overkant, du lo, - vi skal inn i mørket uansett. Hvor er festen egentlig?

Stephanie bet seg i leppen for ikke å le, du merket at hun hadde prøvd å unngå å si det, så du kjente du allerede irriterte deg for det kommende svaret. 

 

- hvem tror du de skal på fest til? tre kommentarer, og ny del kommer.
Begynnelsen er vel litt kjedelig, men det gøye kommer. Bare vent :D

3 kommentarer

hihi

09.05.2012 kl.23:28

MER!

FotoFossan

10.05.2012 kl.12:30

Tror kanskje jb kommer! :P

Mer:))

10.05.2012 kl.17:44

mer (:

Skriv en ny kommentar

dirtyjb

dirtyjb

16, Tromsø

En Justin Bieber historieblogg med helt normale historier. Det eneste ulike enn andre, er at det kan bli ganske dirty og detaljert.

Kategorier

Arkiv

hits