Twinkle, twinkle little whore - Del 2

Stephanie bet seg i leppen for ikke å le, du merket at hun hadde prøvd å unngå å si det, så du kjente du allerede irriterte deg for det kommende svaret.

-          -Ehm, husker du Chris? Sa hun og fniste. Du fikk frysninger i hele kroppen.

-        -  NEI. Svarte du fort og irritert.

-        -  Gi deg, han har til og med sagt seg enig i å hente oss, så slipper vi å bruke penger på taxi. Forklarte hun oppmuntrende.

-       -   Aner du hvor flaut dette er for meg? Freste du.

-       -   Gjort er gjort, fortid er fortid. Kom igjen. Sa hun og dro deg ut døren. Hun vinket til Chris som kjørte bort til dere. Du hadde nemlig rotet med Chris før, og det var liksom meningen at det skulle bli pulings på dere, men du hadde gått på noen p-piller med tidenes sykeste bivirkninger, så med en gang han så vidt kom borti kjønnsorganet ditt hylte du av den kraftigste orgasmen du hadde fått, og det var faen meg første gang en fyr hadde avvist deg.

Du skjulte ansiktet ditt og gikk sakte mot bilen, helene dine klinket mot bakken.

Du dyttet til Stephanie og freste mot henne da hun nærmest dyttet deg inn i framsetet så du selvsagt ble sittende ved siden av Chris. Han la merke til det og lo litt.

-          -  Slapp av, jeg hørte historien om p-pillene, ikke noe å være flau over. Sa han og smilte.

Du kremtet og så bort.

-         -  Mhm. Kom det bare fra deg og du festet blikket ditt mot veien da han begynte å kjøre.

-        -  Nei, jeg mener det, herregud, det kunne skjedd hvem som helst. Jeg ville absolutt ikke avvist deg om jeg visste årsaken, fy faen du er jo søren meg rådeilig. Sa han, gliste og la hånden sin på låret ditt.

-          Rattet. Sa du og kunne ikke la vær å tenke på det han nettopp hadde sagt. Ehm, hadde han tenkt å få seg noe? Virkelig?

-        -  Ikke bekymre deg. Jeg har full kontroll. Sa han og blunket før han la hånden sin enda høyere opp på låret ditt.

Du så på hånden hans og bet deg i leppen, du kunne ikke nekte for at du likte det. Du kikket bak på Steph men merket at hun var oppslukt i seg selv og sminken.

Han kjørte og fulgte med på veien samtidig som han strøk deg forsiktig på låret. Du spredde beina litt som en refleks men angret raskt da han hadde festet hånden sin godt fast. Du så ut vinduet for å late som ingenting, og kjente du ble opphisset når han drev og ertet deg ved å stryke deg så nært kjønnsorganet ditt som mulig uten å berøre det.

Det skulle nok utvikle seg til mer enn bare teasing, for før du visste ordet av det masserte han kjønnsorganet ditt utenpå trusen din. Du gav fra deg noen svake stønn, men Steph kunne nok bare høre den høye musikken fra øreproppene sine der hun satt og dansen og sang samtidig som hun sminket seg.

Han visste hvilke punkter han skulle treffe for å få deg til å bråke litt, så han stakk hånden sin inn under trusen din og begynte å leke med den følsomme klirotisen din. Du gav fra deg et høylytt støn og det ristet svakt i hele kroppen din. Han hentet litt av den våte vesken som kom ut i trusen din litt lengre nede på organet ditt før han flyttet fingrene sine opp til klirotisen din igjen. Han presset på den og masserte den og du stønnet høyt og spente deg fast i setet.

-         -  Ikke der, det er så jævla følsomt der! Stønnet du og han lo bare, men du kunne ikke flytte hånden hans, det var så jævla deilig.

Han fortsatte og leke med den veldig følsomme klirotisen din og du hylte nesten.

- Åh, ja, åh, kom igjen. Hardere. JAAAAA var slike lyder du gav fra deg uten å tenke over dem i det hele tatt. Det var jo faen meg som om du ble tatt bakfra. Du hadde nå stor erfaring når det kom til sex og andre seksuelle greier, og du visste hva gutter likte. Han gliste og stakk en finger inn i hullet ditt. 


// i en bil, og de sitter i setene sine. lol

5 kommentarer for at ny del skal komme

5 kommentarer

lsjdfsaoih

12.05.2012 kl.10:26

ps det heter KLITORIS hahahaha

victoria

12.05.2012 kl.12:19

plis neste del

anonym

12.05.2012 kl.15:19

neste del!!!!!

kul jenteee

12.05.2012 kl.15:20

plizz mere :):)

Fride

12.05.2012 kl.15:32

Neste

Skriv en ny kommentar

dirtyjb

dirtyjb

16, Tromsø

En Justin Bieber historieblogg med helt normale historier. Det eneste ulike enn andre, er at det kan bli ganske dirty og detaljert.

Kategorier

Arkiv

hits