Twinkle, twinkle little whore - Del 3 OG Del 4

I dette innlegget blir det to deler, fordi det er så kjedelig å måtte vente på Justin Bieber så lenge. Har jeg rett? 


- Åh, ja, åh, kom igjen. Hardere. JAAAAA var slike lyder du gav fra deg uten å tenke over dem i det hele tatt. Det var jo faen meg som om du ble tatt bakfra. Du hadde nå stor erfaring når det kom til sex og andre seksuelle greier, og du visste hva gutter likte. Han gliste og stakk en finger inn i hullet ditt. 

-Mhmm, akkurat der, baby. Sa du og bet deg i leppen. Du hadde visst helt glemt at Steph satt i baksetet. Han stakk inn enda en finger, og enda en finger. Til slutt hadde han fire av fingrene sine inne og fingret deg hardere enn noen sinne. Du gav fra deg hese høylytte stønn og vesken fra åpningen din rant utover bilsetet.

-Ahhh! Åååh! Kom det fra deg når du kom og du lente deg godt tilbake igjen i setet. Du satt der med trusen langt nedpå lårene, spredte bein og kjolen oppå magen og pustet intenst.

Chris gliste og klappet deg på låret, - flinke jenten. Mumlet han. 

Du trakk opp trusen igjen, fikset håret og brettet ned kjolen. 

-Blir du med inn etterpå? Spurte du lurt. 

-Hvis du vil. Sa han og gliste.

-Jeg er så jævla kåt nå, at du bare får ta meg jævlig hardt, stikke og la meg feste, er den grei? Hvisket du og han nikket ivrig. Dere ble avbrutt av hysterisk latter.

-Fy faens kåtgriser, dette har vært verre å se på enn den gangen du pulte i samme seng som jeg sov i, DN! Æsj! Sa Steph og kvalte den siste latteren. 

Du kjente at du ble sprutrød i ansiktet, og sendte Chris et strengt blikk og han lo.

-Vel hva kan man si? Sa han og parkerte bilen. Du smatt ut og kastet på håret. 

-Herregud. Mumlet du og pekte på Stephanie, - Dette skjedde faen meg aldri! Sa du strengt og pekte mot henne. Hun nikket.

-Enig der. Sa han og skar en grimase før du dro henne med deg mot inngangen, og Chris kom etter dere. Festen var allerede begynt og folk var godt brisen. Dere tok aldri med dere drikke på fest, fordi både du og Steph hadde et veldig bra utseendet som gjorde at alle guttene der omtrent spanderte drikke på dere, eller gav dere. 

Du løftet to shots av et fat en dame gikk rundt og bar på og gav det ene til Steph. 

-Fy faen. Mumlet du og skar tidenes grimase da du svelget shotten.  Stephanie lo av deg, men gjorde det samme da hun tok sin.

-Hva faen er dette her? Spurte du da Chris kom bort til dere.

-75 prosent! sa han og gliste og du nikket imponert. ? Ikke verst. Mumlet du og småløp etter damen som gikk rundt med brettet for å hente to nye. Dere shottet dem og var allerede nok så brisen. Dere begynte å danse sammen og Chris dyttet seg inn mellom dere. Du lo.

-Hvis dere vil ha hjemmebrent med nitti prosent kan dere bli med meg på bakrommet. Sa han og gliste ekkelt. 

-Chris, hvis jeg skal være involvert i trekant, skal det faen ikke være med min beste venninne, er du ekkel? Chris lo.

-Jeg har nå sett dere kline før, da!

-Ehm, klining er en ting, Chris, kanskje noe klåing, men faen ingen pulings. Sa du og sendte ham et stygt blikk. 

-Ja, hva faen, Chris? La Steph til.

-Faen. Mumlet han og gikk vekk fra dere. 

 

Dere danset og moret dere, drakk og flørtet med gutter, helt til dere kjente alkoholen nok så godt. Synet ble litt uklart, latteren var ustoppelig og kliningen ble brutal. Dere danset midt bland alle folkene og drev og tok hverandre på puppene samtidig som dere klinte.


Dere hadde gjort dette før, og følte ikke noen ubehageligheter med det. Gutter stod rundt dere og jublet, noe som fikk deg skikkelig giret. Du trakk deg unna Steph og tok hånden hennes. 

-Jeg går ut og tar meg en sigg, kos deg, baby. Sa du og sjanglet ut døren. Du fiklet fram lommeboken din som var gjemt under en bokhylle i gangen. Dere hadde vært her på fest flere ganger, og visste hvor dere skulle gjemme tingene deres. Du fiklet fram en sigarett, sørget for at ingen så deg og stappet lommeboken under igjen. Så gikk du ut. Helene dine tok kverken på deg, så du satt dem ved innsiden av døren før du tente røyken. 

-Ahh. Kom det fra deg da du tok det første trekket uten at du reflekterte over det. Røyk var så godt. 


-Nei, men er det ikke orgasme-jenten? Sa en gutt ertende som også stod utenfor og røykte. Du himlet med øynene, - det var p-pillene, lang historie. Mumlet du og tok et trekk. Han lo,

-Jeg vet det, Chris fortalte det til meg. Du smilte sarkastisk for deg selv, -Snille Chris.

Du studerte ham og smilte for deg selv. Han var jo faktisk dødskjekk. 

-Vel, jeg kunne nok fått deg til å få orgasme på sekundet, men du ville vært død når jeg var ferdig med deg. Sa han og lo. Så mye drikke som du hadde fått i deg, hørtes det veldig fristende ut og du stilte deg inntil ham. 

-Syntes det høres morsomt ut, jeg. Sa du og bet deg i leppen. Han hevde øyenbrynene sine og gliste, - Jaså? Spurte han og du nikket. Typisk deg, alltid kåt og lett på tråden. Du kastet røyken din på bakken og plasserte leppene dine på hans.

 

 

Del 4


-Vent litt da, skal røyke denne. Sa han og holdt opp det du trodde var en sigarett. Du smilte, - er det en joint? Spurte du.

-The real shit. Sterk marihuana. Sa han og tok et trekk. 

-Åh, har ikke røykt skikkelige saker på lenge nå. Sa du hintende. (for dere som syntes dette er litt over streken, skal dere vite at 75% av ungdom opp til 20 røyker marihuana i USA, så det er veldig normalt der og helt lovlig.) Han smilte.

-Da får du røyke denne med meg. Sa han og blunket. Du nøt den herlige, organiske røyken sige ned i lungene dine. Du holdt det litt nede før du blåste det ut igjen.  


Dere røykte den opp, og du kjente du var mer ute enn du hadde vært på skinnsykt lenge. 

-Hvor er vi? Fniste du, og han svarte med et stort vått kyss. Han presset deg opp mot murveggen og kysset deg intenst. Det utviklet seg selvsagt til klining og han løftet opp lårene dine. Du lot ham knipe deg hardt på rumpen samtidig som han bar deg mens han kysset deg intenst nedover halsen og mot brystene. 

Du gav fra deg små nytelses-stønn og strøk ham på nakken. Han slapp deg ned igjen og dro deg med inn døren. Han fant et tomt soverom og dyttet deg ned på sengen. Du kunne egentlig ikke se noe, men stolte på at han ikke dyttet deg ut vinduet eller noe. Han rev kjolen din aggressivt av deg og begynte å slikke deg på magen. Du var alt for ute til å orke å kle av ham eller noe, så du lot nå bare han styre på. Han dro av deg trusen din så du kun lå i bh, og han begynte å massere deg nedentil. Du gav fra deg lave stønn. Det tok ikke lang tid før han stakk inn en finger og begynte å fingre deg. Det føltes godt og du begynte å massere dine egne bryster. Han stakk inn enda en finger og begynte å fingre deg med høyt tempo. Du stønnet og masserte. 

-Mhhm, jaa? klynket du og bevegde kroppen din opp og ned.

Han flyttet ansiktet sitt helt bort mot underlivet ditt og begynte å slikke deg forsiktig på klitorisen. Du klynket og stønnet mens han lekte tungen sin rundt den følsomme klitorisen din og fingret deg hardt med to fingre. Tungen og fingrene byttet plass og han begynte å massere deg på klitorisen slik at du nesten skrek mens han slikket deg forsiktig rundt hullet ditt. Du var kliss våt nedentil av kåthet og du stønnet høyt. (for de som ikke vet det, er klitorisen det mest følsomme stedet på vaginaen og er en liten klump helt fremst.) Han stakk etter hvert tungen sin inn i hullet og begynte å bevege den rundt der inne. 


-Åhhh, jaaaah? kom det fra deg i tillegg til høy stønning. Han gliste og trakk seg unna før han bevegde hendene sine under ryggen din og løsnet bh-en. Han kastet den vekk og begynte å slikke på brystene dine.

Han småbet nippelsene dine og sugde og slikket. Du stønnet og prøvde å få opp smekken hans. Han skjønte hvor du ville og begynte å kle av seg. Når begge var uten klær tok han ganske fort og enkelt og kjørte seg inn i deg. Du stønnet høyt imens han bevegde seg hardt og fort inni deg. 

Du klamret deg mot ham og han kysset deg intenst. 

-Snu deg. Hvisket han andpusten og du kavet deg opp i en doggie-stilling. 

Han tok et godt tak på hoftene dine og kjørte seg inn i deg. Du stønnet men ble nesten overdøvet av all knirkingen det kom fra sengen. Du datt sammen i og med at du var helt borte og var dødssliten, men han fortsatte. Du lå helt utmattet på sengen mens han koste seg med penisen sin i vaginaen din og du bet i puten for ikke å stønne så voldsomt, han var faen meg stor. 

-Ahhhh! Stønnet du på din høyeste, og fortsatte å stønne i et kjør i noen sekunder til. 

-Orgasme. Klynket du. Men han gav seg ikke før han kom, det gjorde egentlig bare ganske vondt. Han kom inni deg og du følte spermen spre seg og renne ut av hullet ditt.

Han reiste seg, kledde på seg, blunket til deg og forlot rommet. Du lå der bare, helt naken, helt borte og helt helt utslitt. Du var sånn halvveis død. Følte deg påkjørt, men hallo, hva var vel bedre enn sex? Uff, du skulle aldri ha røykt den jointen. 

 

-Seriøst dette går bare ikke i det hele tatt, du må hente meg nå med en gang! Sa en gutt som stormet inn på rommet uten å legge merke til deg. Det var nesten helt mørkt der inne. Faen, faen, faen, tenkte du og trakk dynen stille over deg og lyttet på telefonsamtalen hans.

-Jeg vet at det er fetteren min sin bursdagsfest, men vi får ta det igjen en annen gang. Det første jeg måtte gjøre var å finne meg et rom uten folk. Jeg kan ikke gå på fest med vanlige folk. Hørte du han skravle i vei. Herregud for en snobb, vanlige folk? Han var vel det han og?

Han takket og la på.

-Ti minutter. Sukket han for seg selv. Han låste døren og satt seg ned igjen. 

Du merket at du ble ganske nervøs. Han måtte ikke se deg. I hvert fall ikke naken? med låst dør. Det pleide aldri å gå bra. 

Han begynte å nynne for seg selv, og bare ut ifra det merket du noe helt nydelig ved stemmen hans. Det var rett og slett herlig å høre på. Han visste jo selvsagt ikke at noen var der, så han reiste seg og gjorde noen teite dansebevegelser. Herregud, du klarte ikke å holde deg for å le, og han skvatt til. Du bet deg hardt i leppen og holdt dynen over hele ansiktet ditt. 

5 kommentarer for at ny del skal komme.

5 kommentarer

kul jenteee

12.05.2012 kl.20:10

mer

12.05.2012 kl.20:12

mer:)

Mia malen

12.05.2012 kl.21:42

Mer. Haha, nesten litt spennende det her !!

Mermermer

12.05.2012 kl.22:08

mermermer

12.05.2012 kl.22:28

mere! mere! mere!

Skriv en ny kommentar

dirtyjb

dirtyjb

16, Tromsø

En Justin Bieber historieblogg med helt normale historier. Det eneste ulike enn andre, er at det kan bli ganske dirty og detaljert.

Kategorier

Arkiv

hits